Max van Wijnen fotografie Logo

Kinderfotografie

Kinderfotografie is mijn grote passie en hetgeen dat ik al jarenlang met veel plezier doe. Op diverse locaties rond Noordwijk fotografeer ik uw kind in het buitenlicht om deze zo mooi mogelijk op een liefdevolle plaat vast te leggen.

Fotografie is mijn passie
het liefst buiten in de natuur bij natuurlijk licht

Mijn werkwijze als kinderfotograaf

Ga er vanuit dat een fotosessie ongeveer 1 uur in beslag neemt. Ik hanteer geen minimum of maximum tijdslimieten. We gaan in een ontspannen sfeer op pad en in een rustige setting aan het werk. Krijgen we aan het einde van de shoot nog een creatief idee voor een mooie foto? Voor mij geen probleem, die kans laten we niet liggen.

U kunt één kind laten fotograferen, maar ook meerdere kinderen of kleinkinderen tegelijk op de foto vast laten leggen. Fotograferen van grotere groepen is mogelijk in overleg.

Portret Noordwijk
Portret Noordwijk

De mooiste locatie voor een creatieve kinderfotoshoot

De mooiste foto’s schiet ik in de buitenlucht bij natuurlijk licht. Een groene, bosrijke omgeving biedt de sfeervolle achtergrond. Momenteel fotografeer ik in de Bollenstreek, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Katwijk en Leiden. Locaties buiten de Bollenstreek of de Randstad zijn in overleg uiteraard ook mogelijk.

Het beste tijdstip om foto’s te maken

Voor een foto met natuurlijk licht zijn er momenten op de dag waarop het licht op zijn best is. Ideale tijdstippen zijn de uren tot 3 uur na zonsopkomst en vanaf 3 uur tot de zonsondergang. Ook zijn de weeromstandigheden sterk van invloed op het licht.

Portret Noordwijk
Portret Noordwijk

Tarieven voor kinderfoto’s

Ik vind het belangrijk om betaalbare prijzen te hanteren voor mijn fotoshoots. De mogelijkheden zijn onderverdeeld in 3 niveau's. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk.

Fotosessie mogelijkheden

Fotosessie 1

5 foto's
Hoge kwaliteit nabewerkt
Volledige resolutie
79 euro

Fotosessie 2

10 foto's
Hoge kwaliteit nabewerkt
Volledige resolutie
129 euro

Fotosessie 3

15 foto's
Hoge kwaliteit nabewerkt
Volledige resolutie
179 euro